termekek

GÉPIPAR

A gépipari divízió a cég alapítása óta működik. A gyártási folyamatban egyedi és kisszériás alkatrészek készülnek teljes értékteremtő ellátási láncban, vevői igény szerint a nyersanyag beszerzéstől a késztermék beszállításáig a vevő által elvárt beszállítói modellben. A gyártott alkatrészek teljeskörű technologizálása helyben történik, amit a vállalat saját know-hownak tekint.

A szakképzett forgácsoló munkatársak öntvényekből és színesfémekből, kovácsolt alapanyagból gyártanak alkatrészeket különböző mezőgazdasági, építőipari és közúti járművekhez, vasúti fékberendezésekhez.

A gépipari divízió fejlődésének kulcsa a nagyfokú rugalmasság a vevők irányába, a folyamatos technológia és géppark fejlesztés a magas vevői minőségügyi követelményeknek való kötelező megfelelés mellett. Mindehhez modern CNC eszterga és megmunkáló központok, 3D mérőgépek biztosítják a szükséges műszaki hátteret.

A divízió gépparkját 12 db CNC eszterga, 25 db horizontál CNC megmunkáló központ és 2 db vertikális CNC megmunkáló központ alkotja több mint 5300 m2 alapterületen.

2020-ban nyitottuk meg új forgácsoló üzemcsarnokunkat, ahol új horizontál CNC megmunkáló központokkal tudjuk kiszolgálni új és meglévő partnereinket.

termekek